Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Fri frakt ved kjøp over 1500,-

Elan Attack 14 AT Brake 85-130 Alpinbindinger
Attack 14

Elan Attack 14 AT Brake 85-130 Alpinbindinger

  • En tøff og robust allmountain / jibbe binding
  • Gir forbedret stabilitet
  • Oppdatert hældesign
2399,-
Type:
...

ELAN.jpg

Attack 14 bindingen er en tøff og robust allmountain / jibbe binding for høy ytelse fra pudder, piste til parken og offpiste. Bindingen har FR PRO 3-tåen med garanterte konstante frigjøringsverdier. Dens allsidige funksjonalitet gjør den til det ideelle bindingen for enhver freeskiløper! Alle Attack-bindinger gir forbedret stabilitet og oppdatert hældesign.

Om du trenger en solid binding enten for jibbing eller frikjøring så vil Tyrolia Attack 14 GW passe til ditt bruk. Attack 14 bindingen er en av de bindingene på markedet med lavest ståhøyde, med kun 17 mm.  Tyrolia Attack 14 GW er kjent for svært presis kraftoverføring, lav vekt og enkel å gå inn i, selv i pudder. I tillegg er den mest kjent for utprøvd pålitelighet, noe som gjør den til en av de mest pålitelige bindingene i bransjen i dag. 

Attack 14 har FR PRO 3 tå med garanterte konstante utløsningsverdier. Den allsidige funksjonaliteten gjør den til det ideelle binding for enhver freeskier!

Attack 14 ble oppgradert til 21/22 sesongen men en forbedret AFD plate som reduserer friksjon og garanterer konstante utløsningssverdier.  

  • Din: 4 - 14 
  • Støvelsåletype:Alpine DIN (ISO 5355), GripWalk (ISO 23223)
  • Stopperbredder: 95 mm og 110 mm
x

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Skriv inn din e-post under for å få eksklusive tilbud på mail.