LES MER OM RIPSTICK 88 PS ELX11.0

Som en ekte all-mountain ski kan du ta med deg Ripstick 88 hvor som helst med selvtillit. Det er broen mellom forsiden og freeride, og gir jevnhet og selvtillit under føttene under alle forhold eller terreng. Den arver den tekniske stamtavlen fra bredere Ripsticks, og er like trygg utenfor løypene som den er på groomers eller variabel crud på slutten av dagen. Optimaliserer Elans unike Amphibio-profil, er denne smalere 88 mm Ripstick smidig, jevn og lett å gå på ski. Hemmeligheten ligger i den innovative Amphibio Carbon Line-teknologien for en rask og livlig følelse mens SST-sideveggene kompletterer TubeLite-trekjernen for direkte overføring av kraft fra kant til kant.

NØKKEL EGENSKAPER
Beste All-Mountain allsidighet
Utmerket flyting
Kraftigste kantgrep
Leken rebound
Stabilitet i alle hastigheter, i alle svinger

AMPHIBIO CARBON LINE TECHNOLOGY - TILLITSBYGGENDE YTELSE FOR ENHVER SITUASJON PÅ FJELLET.
Amphibio Carbon Line-teknologi er en kombinasjon av innovasjoner som gir den beste balansen mellom lett konstruksjon og kraft og ytelse. Amphibio Carbon Line-teknologien løfter det asymmetriske skidesignet til neste nivå ved å strategisk plassere karbonforsterkning over innsiden av skiene og gi mer kraft i svingen, mens karbonstenger satt inn i trekjernen maksimerer vektbesparelser og generell stabilitet. Sluttresultatet er en ekstremt lett ski med høy ytelse med kompromissløs allsidighet og jevn ytelse.

Amphibio Profile 
Amphibio-teknologi er et revolusjonerende skidesign som integrerer både rocker- og camberprofiler i dedikerte venstre og høyre ski. Amphibio-ski har en buet innvendig kant som sikrer presisjon, kantgrep og stabilitet - mens en vippende ytterkant gir tilgivelse, svingbarhet og jevne, glatte overganger

SST Construction
SST-konstruksjonen gir rask, kvikk og direkte kraftoverføring fra ski til snø, samt gir eksepsjonell vridningsstivhet

Tubelite Woodcore
For å lage TubeLite Woodcore settes to super lette karbonrør inn i en lett laminert trekjerne. Disse rørene går langs lengden på ski etter buen til sidesnittet. De gir vridningsstabilitet og kraftig tilbakeslag mens de tillater materialreduksjon av kjernen. Resultatet er utrolig lett respons og stabilitet

Karbon stenger forsterkning
Lette karbonrør settes inn i skien og løper lengden på skien etter buen på sideskjæringen. Karbonrørene gir vridningsstabilitet og kraftig rebound, samtidig som det muliggjør materialreduksjon av kjernen. Resultatet er utrolig lett respons og stabilitet.

Fiberglass Reinforcement
Forsterkning av glassfiber optimaliserer flexmønsteret og forbedrer skistyrken. Glassfiberen er plassert enten over eller under skikjernen og forbedrer skiens strukturelle integritet

Vaportip Reinforcement
Vaportip forsterkning er avanserte kompositter integrert i ski- og kjerneområdet. Disse innsatsene reduserer vekt og vibrasjoner, og forbedrer stabiliteten dramatisk og sørger for en jevn kjøring selv under de mest krevende forhold

SHANTY CIPOLLI ANMELDELSE AV RIPSTICK 88

ELAN OG BÆREKRAFT


Den menneskelige tilknytningen til naturen er grunnleggende, unik og så langvarig at vi føler at den er en del av vårt eget DNA. Denne dype forbindelsen har spilt en avgjørende rolle i menneskehetens evne til å tilpasse seg forholdene og utvikle sitt innovative potensial. For de av oss som alltid har levd nær vinteren, har oppfinnsomhet og innovasjon vært en livsstil og bærekraftig fremgang. Elan ble født inn i vinteren, til et sted med uberørt natur, og har gjennom sitt engasjement for innovasjon blitt et selskap som setter bærekraft i sentrum av sin eksistens.

Slovenia regnes som fødestedet til ski. Vi har stått på ski i bakkene i nesten 400 år, og i mer enn 75 år har vi utviklet ski i verdensklasse og innovative systemer som setter trender innen ski i Begunje i det østlige hjørnet av Alpene. Vår historie har vært en vei med konstant testing og forbedring. Hvert utstyr som bærer ELAN-navnet, har en garanti for varig kvalitet og en forpliktelse til miljømessig bærekraft. Å være bærekraftig av natur er et ansvar som former vår forretningsetikk og styrer våre produksjonsmetoder.

VIET TIL INNOVASJON, FORPLIKTET TIL BÆREKRAFT
Våre produkter skaper uforglemmelige øyeblikk for alle skiløpere som tilbringer fritiden i fjellet med venner og familie. Vi er en del av idrett og kultur, men som selskap er vi også en kommersiell enhet som er bevisst vårt ansvar for å ta vare på naturen for fremtidige generasjoner.

Planeten vår varmes raskt opp, og det vitenskapelige samfunnet er enstemmig bekymret for at denne trenden bare kan begrenses av et raskt og gjennomtenkt sett med bærekraftige tiltak. Hos Elan ønsker vi å bidra til en mer bærekraftig fremtid gjennom vår forretningspraksis og tilpasse våre aktiviteter på alle viktige områder deretter.

INNEN ÅR 2030 VIL VI FOKUSERE VÅR VIRKSOMHET PÅ:

  • Forbedre energieffektiviteten og dermed redusere klimagassutslippene i våre egne prosesser.
  • Redusere utslipp av flyktige organiske forbindelser (VOC).
  • Optimalisering av bærekraften i forsyningskjeden.
  • Øke resirkulert innhold i produkter og øke gjenvinningen av materialer som brukes i produksjonen av produkter.
  • Øke andelen resirkulert avfall.
  • Sikre et tryggere, sunnere, mer behagelig og arbeidervennlig miljø.

LOKAL KUNNSKAP, REGIONAL SOURCING, GLOBALT EKSEMPEL
Bærekraftig virksomhet har vært en del av Elans identitet i flere ti&ari