LES MER OM PRODUKTET

Vevd baffelkonstruksjon og fjærløs isolasjon gjør denne jakken varm og pakkbar, selv under våte forhold.
Marmot Avant Featherless Hoody holder deg varm uten å veie for mye. Syntetisk fyll varmer like godt som 700-fillpower dun, er mer resistent mot været og plassert mellom to lag stoff uten søm eller tråder, noe som øker holdbarheten og eliminerer forflytning av fyll samt kalde punkter. Jakken er utstyrt med Marmots Angel-Wing Movement som gjør det mulig å bevege fritt på armene uten at jakken glir opp.

  • 20 Denier Vevd Baffle konstruksjon
  • 3M™ Thinsulate™ Fjærløs Isolasjon
  • Fast hette med elastisk binding
  • Håndlommer med glidelås
  • Brystlommer med glidelås
  • Elastiske bundet mansjetter 
  • Innerlomme med glidelås
  • Justerbar snøring for en mer sikker passform
  • Angel-Wing Movement som gjør det mulig å bevege fritt på armene uten at jakken glir opp

Featherless_Logo.jpg

Like varm som 700 fill power Dun
Fjærløs er neste generasjon syntetisk isolasjon. Vitenskapelig konstruert med 3M Thinsulate™ for å erstatte naturlig dun, fanger den kroppsvarme og frigjør fuktighet med det optimale varme-til-vekt-forholdet.

Fungerer selv når det er vått
Tradisjonelle dunjakker mister varme-, loft- og isolasjonsegenskapene når de blir våte, i tillegg til at de tørker tregt. Fordi vi alle vet at Mother Nature har et eget sinn, bruker fjærløse vinterjakker syntetisk fyll som fortsetter å prestere i regn, snø eller litt av begge deler.

Oppsummert
Vi inngikk samarbeid med 3M i 2017 for å lansere Featherless, neste generasjon syntetisk isolasjon. En kulminasjon av 2 år med vitenskapelig testing, fjærløse vinterfrakker og vintervester ble konstruert for å erstatte naturlig dunisolasjon – med overtruffen varme og komprimerbarhet. I motsetning til en tradisjonell dunjakke eller dunvest, fortsetter den å prestere når den er våt, så den vil ikke øke belastningen på turer gjennom regn og snø. Med et øye for bærekraft, er hver lette vinterjakke i vår Featherless-linje laget med 75 % resirkulert materiale for å redusere dets miljøfotavtrykk.

STØRRELSESGUIDE HERRER

Størrelse XS S M L XL XXL
Størrelse 28 30 32 34 36 38
Ermer (cm)    78.5 81.5 83.5 86.5 89 91.5
Bryst (cm) 84 - 89 91 - 96 99 - 104 106 - 112 114 - 120 121 - 127
Midje (cm) 68 - 74 76 - 79 81 - 84 86 - 91 94 - 99 99 - 107
Hofter (cm) 86 - 89 91 - 94 96 - 99 101 - 107 109 - 114 114 - 122

Mer om Størrelser og Passform

MARMOT OG BÆREKRAFT

HISTORIEN OM MARMOT
Marmot har siden sin beskjedne start i 1974 tatt store steg mot å være en av verdens ledende produsenter av teknisk bekledning, telt og soveposer. Alt startet som en beskjeden klatreklubb for aktive studenter i USA med en unik interesse for klatring og utendørs aktiviteter. Det var trangen til å skape optimale opplevelser som førte til at de to kameratene fattet interesse for å utvikle produkter som ville bidra til at deres ekspedisjoner ble enda bedre. Det var spesielt interessen for dun og egenskapene i kalde omgivelser som var den største lidenskapen. Deres første produserte sovepose CWM med temperatur rating på -40 c er fortsatt med i kolleksjonen, klart i en mer moderne utførelse. Marmot sin største og første samarbeidspartner helt i fra begynnelsen var GORE-TEX® noe som gjør Marmot til den partneren som har lengst fartstid/samarbeid med GORE-TEX® gjennom tidene. I tillegg til samarbeidet med Gore, har Marmot utviklet egne materialer for å optimalisere pustegenskaper og vannbestandighet i samarbeid med egne atleter for å skape produkter som passer inn naturens utfordrende elementer. https://www.marmot.eu/our-story.html

BLUE SIGN
Marmot bruker Bluesign, organisk bomull, GOTS, samt Envirofree, et Marmot-initiativ for å redusere kjemikalier i produksjonsprosessen. Gjennom sin Marmot Down Policy er de forpliktet til etisk behandling av dyr under produksjon. De støtter også en rekke sosiale og bevarende oppsøkende innsatser.

Marmots retningslinjer for dyrerettigheter: Vi tror på human behandling av dyr. Vi bruker ikke dun levert av "live pluck"-operasjoner. Vi bruker kun dun gitt etter at gjess er høstet til mat. Leverandørene våre er pålagt å bekrefte at de overholder våre retningslinjer for dyrerettigheter.

BÆREKRAFT MARMOT
Marmot er fullt forpliktet til bærekraft og miljøvern. Det er stadig flere produkter i kolleksjonen som er laget av resirkulert polyester, økologisk bomull og andre miljøvennlige materialer. Vi veiledes av følgende premiss: Hvis vi kan oppnå samme eller bedre produktytelse ved å bruke miljøvennlige stoffer, vil vi bruke dem. Nedenfor kan du lese mer.

https://www.marmot.eu/sustainability.html
https://www.marmot.eu/sustainability-people.html
https://www.marmot.eu/sustainability-product.html
https://www.marmot.eu/sustainability-planet.html
https://www.marmot.com/vendor-compliance-policy.html

Vi tenker på innovasjon som et kraftig verktøy.
Det er kjernen i det vi gjør hver dag. Det er også det som gjør vår forpliktelse til å produsere ytelsesdrevet friluftsutstyr og klær på en sosialt og miljøvennlig måte så effektiv. Fra å fremme humane arbeidsforhold til å utforske nye måter å redusere karbonavtrykket vårt og øke bevaringen på, bruker vi innovasjon for å minimere vår innvirkning på miljøet og fremme trivselen til våre ansatte. Vår lidenskap for bærekraft er drevet av en tredelt filosofi: Menneske / Produkt / Planet™.

MENNESKE
Fremme rettferdige, humane arbeidsforhold, støtte sosiale tiltak og fremme mangfold og inkludering i friluftsliv. 
Les mer

PRODUKT
Produser ytelsesklær og utendørsutstyr som oppfyller forventningene til fjellfagfolk og entusiaster.
Les mer

PLANET
Produsere miljøbevisste produkter og oppmuntre til god forvaltning utendørs.
Les mer