LES MER OM PRODUKTET

Marmot Limelight serien er et av våre mest populære telt. En av årsakene er at det er et lett, praktisk og enkelt telt å ha med å gjøre. Det er superenkelt å sette opp, med fargekoding som hjelper deg å holde styr på hva som er hva, og kan like gjerne gjøres alene som med andre. Virker mye større inni enn dimensjonene tilsier og den helt unike, forhåndsbøyde pol-strukturen omgitt av vertikale vegger gir et både bredere og høyere areal enn de fleste andre telt i sjangeren. Teltet har mesh på innerduken som gir god ventilasjon, god luft og gode pusteegenskaper. Det er også mulig kun å bruke innerteltet bare for å spare vekt når været tillater det. Det har en selvbærende konstruksjon som gjør at teltet står meget stødig i vær og vind. Ytterduken er vann- og vindtett med en vannsøyle på 1200mm. Bunnduken er laget i slitesterk polyester med høy vannsøyle, 2000mm. God takhøyden i teltet som gjør at de fleste kan sitte behagelig med god klaring opp til taket.

Teltet har fått et helt nytt utseende og oppdatering for sesong SS22. Strukturen på stengene er endret. “Møne”stangen er flyttet fra midten av teltet til enden, som resulterer i det vi kaller Gear Cubie, som betyr “vinger” ut på begge sidene som gir ekstra lagringsplass. Er også flere innvendige lommer og lagringsmuligheter, samt en utbrettbar lomme i Gear Cubie med festemuligheter. Det følger også med en «vaskestang» som festes i toppen på innsiden av teltet for å henge utstyr eller tørke klær. Materialet på ytterteltet er endret fra 68D til 40D Ripstop for å gjøre teltet litt lettere. Teltstengene er endret fra DAC til Yunan Pressfit poles, 7000 serie aluminium (http://www.yunanalu.com/product1.php). Yunan Pressfit er teltstenger i aluminiumslegeringen 7001-T6. Denne legeringen har god motstand mot permanent bøyning og høy ultimat strekkfasthet. Hver modell har spesialdesignet prebend og dimensjoner basert på høyde, diameter og forventet spenningsgrad.

Og selvfølgelig nye freshe farger. Det følger med en footprint (presenning) til å ha under teltet for å skåne teltbunnen på for eksempel steinete eller gjørmete underlag.