Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Velkommen til Snowbiz Fri frakt ved kjøp over 1500,-

Om Warmcube

EN NY DIMENSJON AV VARME
Marmot`s nye WarmCube™ -teknologi er den viktigste lanseringen i merkevarens historie og fokus for merkevare markedsføringstiltak i 2020 og utover. WarmCube™-teknologien har applikasjoner innen klær, soveposer og tilbehør.  Vi testet teknologien høsten 2019 i den prisbelønte West Rib-jacket. For Spring 2020 brukte vi den til å konstruere vår 8000 Meter Suit, «Formel 1» innen fjelltøy. Høsten 2020 utvider vi programmet til Outdoor, Snowsports og City Tech, og for første gang til soveposer.

INNOVASJON  I ISOLASJON
WarmCube™ fungerer på to måter for å holde forbrukerne sine varmere enn ved tradisjonell konstruksjon.

  1. 3D kuber holder isolasjonen på plass, forhindrer dunslipp og eliminerer kuldelekkasje
  2. Kanalene mellom kubene fylles med varm luft, og bygger raskt en andre kilde til isolasjon.

TESTET PÅ LABRATORIET
Vi testet WarmCube™ -plagg i Toray Technorama, et helt nytt anlegg med muligheter til å endre omgivelsestemperatur fra -40° til +120°, og for å generere vind, snø og regn.
Kroppssensortester viser jevn varme og minimale nivåer av dunslipp i tre tilstander:

  1. Hvile
  2. Moderat aktivitet
  3. Høy Aktivitet

Termisk avbildning avslører at luftkanalene er de første til å fylles opp og de siste til å slippe ut varm luft, noe som resulterer i at kroppen din varmes opp raskere.
thermal.jpg

Snowbiz er leverandør av kjente merkevarene for sommer- og vintersport; med Elan, Mico, Roxa, Marmot og Smith Optics, som merker fokuserer vi på kvalitet i alle ledd og vårt mål er at våre produkter skal gi sluttbrukerne bedre opplevelse av å utføre sin aktivitet/sport ute i naturen. Vi jobber kontinuerlig for å finne de produktene som på best måte tilfredsstiller nordmenns høye krav til funksjon, kvalitet, teknisk utførelse, design og komfort på sitt sportsutstyr.

Snowbiz
Kjellstadveien 5
3402 Lier
Tlf: 67162040
Org.nr.: 952049526MVA