Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Unntak
Vi gjør oppmerksom på at flate ski med påmonterte bindinger ikke kan byttes, da alle bindingsmonteringer er personlig tilpasset.
 
Ved bytte
I returpakken legger du varen(e) sammen med utfylt returskjema. Returskjemaet skal følge med i sendingen fra oss. Du finner det også sammen med ordrebekreftelsen, på e-posten du mottok ved fullført bestilling. Pakken skal emballeres slik at varen(e) ikke blir skadet i postgangen. Emballeringen må også være slik at produktets originalemballasje ikke blir merket eller skadet.

 Husk at det er flere muligheter når du skal bytte en vare. Du kan sende varen med returskjema til oss. Vi vil da sende deg ny vare straks vi mottar returen. Du kan også bestille den nye varen med en gang, for så å returnere varen du ikke ønsker. Fakturaen på den første ordren blir da slettet når vi mottar returen. Har du betalt med kort vil pengene blir tilbakebetalt kortet du betalte ordren med.

 Send pakken til:
Snowbiz-Peter Holm AS
Kjellstadveien 5
3402 LIER

 Vi gjør oppmerksom på at alle varer som skal byttes må være ubrukte og all orginalembalasje må følge med. Tilbudsvarer har begrenset med størrelser. Selv om vi skal hjelpe deg så langt vi kan, gjør vi oppmerksom på at bytte av størrelser kan være vanskelig når det er salg.