Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Fri frakt ved kjøp over 1500,-

Fellerens Contour Hybrid Cleaning Spray
Cleaning spray

Fellerens Contour Hybrid Cleaning Spray

Fellerens som fjerner smuss og jord fra limet.

399,-
Type:
...

Rens til Contour-feller som fjerner smuss og jord fra limet.

Sprayen er miljøvennlig og spruter optinal dose fra spraytuten. Husk å riste før bruk. Påføres fra 20-30 cm unna fellen på limsiden med en jevn bevegelse, dra deretter av restene med en svamp eller lignende. Rens med vann og la tørke. Volum: 300ml.

CONTOUR
Contour er kuliminasjonen av mer  enn 40 års erfaring i utvikling og produksjon av skifeller. Contour eies og drives av familieselskapet Koch Alpin som i sin tid ble startet av Eduard Koch. Koch Alpin har drevet med felleproduskjon siden 1975, men det var først i 2004 merkevaren "Contour" ble tatt i bruk. Contour står for kvalitet og slitestyrke, og har hele tiden ledet an i utviklingen av nye patenter. Deres hittil største oppfinnelse er det unike tolagslimet som de kaller for Hybridlim. 

Contours mål er å gi deg optimal turglede enten du er profesjonell turguide, fjellentusiast elller skal konkurrere i randonee.

Contour har også vært stolt samarbeidspartner med POW Austria siden 2017. POW bidrar i kampen mot klimaendringer ved at de blant annet reiser rundt på skoler for å holde foredrag om hvorfor og hvordan klimaet påvirker vår hverdag.

x

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Skriv inn din e-post under for å få eksklusive tilbud på mail.